Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, motivele pentru care nu-ţi atingi obiectivele. Nu mai cereți confirmarea altora!

Lidia Fecioru, motivele pentru care nu-ţi atingi obiectivele. Nu mai cereți confirmarea altora!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 lucrurile pe care trebuie să le facem ca să reuşim să ne atingem obiectivele.

Lidia Fecioru, motivele pentru care nu-ţi atingi obiectivele. Nu mai cereți confirmarea altora!
de Georgiana Adam    |    24 Ian 2021   •   12:14

Nu faci ce îți dorești

Ne dispare impulsul și motivația când facem ce trebuie, nu ce ne-am dori. Trebuie să ne comparăm mereu cu cei mai buni și să tindem să ajungem acolo, vrei să fii fericit? Invață de la un fericit să fii fericit. Atenție cui cerem sfaturi… Trebuie să ne bazăm de punctele noastre forte în viață, altfel vom găsi o bară care se pune în fața noastră.

Grijile

Nu avem deseori timp să facem ce ne dorim, din cauza jobului. Când timpul este limitat este important să alegem cui să oferim timpul nostru, să nu o lălăim. Disciplina ne ajută să programăm ce avem de făcut. Cheia tuturor lucrurilor este clar disciplina. Dacă planificăm ceva, va merge din virtutea energiei. Planificarea este cheia succesului în multe aspecte. 

Așteptarea confirmării

Sunt mulți oameni care știu ce vor, numai că vin și caută confirmări, deși stiu clar ce au de făcut. Confirmarea aceasta este un lucru stupid. Nu e bine să ne ghidăm după laudele celor din jur sau să ne ghidăm după ce zic alții. Opinia nu trebuie cerută sub nicio formă în acțiunile pe care le urmezi. Îți faci și dușmani când ceri păreri și nu faci ce ți se spune apoi. E o pierdere de timp să ceri păreri altora. Mai sunt și cei care au opinii și păreri despre orice, acești oameni care știu totul mereu să se uite în oglindă înainte și apoi să vorbească. De ce dacă le știți pe toate sunteți totuși nefericiți?

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close