Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce este numărul sufletului. Mihai Voropchievici ne spune cum îl calculăm și cum ne influențează viața

Ce este numărul sufletului. Mihai Voropchievici ne spune cum îl calculăm și cum ne influențează viața

Ziua de naștere, cea mai importantă zi din viața noastră. Se spune că este ziua sufletului, dar ea are și valoarea de număr cheie pentru că în funcție de ziua respectivă, e cheia cu care treci peste tot în viață, cu care deschizi uși. Dar este și numărul psihic pentru că de el depinde la ce boli ești predispus. 

Ce este numărul sufletului. Mihai Voropchievici ne spune cum îl calculăm și cum ne influențează viața
de Andreea Cigolea    |    01 Mai 2021   •   17:41

Mihai Voropchievici ne spune ce este numărul sufletului și cum ne influențează viața. Întotdeauna când sunt două cifre adunăm ca să ajungem la o singură cifră. De exemplu cifra 7 este pentru cei care sunt născuți în data de: 7, 16, 25. 

Cifra sufletului: 1 - ești un deschizător de drumuri. Ești văzut ca lider, te ascultă lumea, ai trecere fantastică. Te recunoaște a fi o persoană care poate influența, care dă dispoziții, ordonează. Să nu dea ordine! Ordinul să fie rugăminte. Sunt oameni dedicați, ambițioși. Nu cedează rapid, pentru că au încredere în ei. 

Cifra sufletului: 2 - oamenii care lucrează cel mai bine în echipă, pe care dorești să îi ai alături, nu te vor lăsa niciodată, se pliază pe nevoile tale, pe necazurile tale, sunt plini de empatie și o bunătate ieșită din comun. Tind toată viața la parteneriat, nu pot fi singuri în viață, parcă sunt făcuți să trăiască în cuplu. Oamenii aștia sunt mai carismatici, ies ușor în evidență și atrag priviri. 

Cifra sufletului: 3 - trinitate, sunt fanteziștii și posesorii cheii succesului. Au aceleași calități ca nativii cu 1, dar triplate, de 3 ori mai puternici. Pot lua decizii rapide, au o minte brici, imediat depistează o situație și găsesc soluții. Sunt un pic lacomi pentru că nu se mulțumesc mereu cu ce au, nu se opresc până nu ajung ei la ceva în plus. Dușmanul lui foarte bine este excelent.

Cifra sufletului: 4 - calculați și atenți la tot ce se întâmplă în jur. Ordonați, meticuloși, tipicari, disciplinați, acceptă schimbarea. Și dacă nu o acceptă, o provoacă. Să se gândească înainte de a acționa pentru că s-au molipsit de la cei cu 3, care acționează înainte să gândească și au regrete ulterioare. Dar 4 se gândește prea mult și pierde ocazia, calculează prea mult. Pe termen lung nu le stă nimeni în cale. Le place să facă bucurii celor din jur, e și un defect și o calitate. 

Cifra sufletului: 5 - simbolul banului, norocului și a priceperii. Sunt oamenii care se descurcă în orice împrejurare. Pot obține tot ce își doresc și nu își fac planul ca 4, trăiesc clipa. Capabili să rezolve problemele din mers. Pot beneficia de multe lucruri și situații. Sunt predispuși la accidente. Sunt norocoși în chestiuni financiare.

Cifra sufletului: 6 - sunt încâtați de dragoste, armonie, bunăstare, pace, de tot ce este frumos. Sunt sentimentali până peste urechi, boemi. Au o meteahnă dintr-o viață anterioară. De multe ori o pățesc în căsnicie pentru că dacă nu au nimerit partenerul aproape de ideal se alege praful. 6 e cifra de ruptură și de divorț. Tot ce fac ei pe parcursul vieții fac cu atenție și devotament, caută în permanență să fie pe placul celorlalți. Vor să trăiască în belșug, lux și desfătare. 

Cifra sufletului: 7 - prea activi. Încearcă mereu lucruri noi, au minți geniale care nu se exteriorizează, e mutul care tace și le face. Învață foarte repede, au abilități pentru limbi străine, se descurcă nemaipomenit, dar sunt dispuși să își asume și riscuri fără să se teamă de pericolul din viața lor. Sunt curajoși, dar nu nesăbuiți. Te ajută din umbră fără să vorbească prea mult. Ca un baston de sprijin. Sunt oamenii văzuți ca rebeli sau ciudați. Au ciudățeniile lor. 

Cifra sufletului: 8 - pragmatici prin natura lor, ordonați, disciplinați, se duc la fix, nu o lălăie. Nu cer ajutorul nimănui. Din dorința de a avea mereu mai mult se înconjoară de prieteni profitori, așa cum pățește și 4. Sunt drastici în a lua ei singuri decizii și nu acceptă opiniile celorlați. Ar fi bine să ceară păreri competente pentru a evita un dezastru. Sunt oamenii extremelor, iubesc/urăsc cu forță. Nu e cale de mijloc. Viața lor este mai dificilă.

Cifra sufletului: 9 - oameni descurcăreți și foarte energici. Nu gândesc, ci acționează instant. Nonconformiști și oamenii care sfidează viitorul. Sunt cei cu dragoste la prima vedere. Sunt aventurieri, mizează pe primul impact. Sunt predispuși la ghinion. Se duc direct la țintă, ce vor aia vor obține. Le spuneam ”oamenii șampanie!”.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close