Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretul unei aure puternice, cu Lidia Fecioru: "Aşa îţi atragi norocul"

Secretul unei aure puternice, cu Lidia Fecioru: "Aşa îţi atragi norocul"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, secretul unei aure puternice.

Secretul unei aure puternice, cu Lidia Fecioru: "Aşa îţi atragi norocul"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    10 Apr 2021   •   19:39

Câmpul nostru energetic este format din alte şapte câmpuri energetice. Aura noastră se îmbolnăveşte prima. Ne dăm seama pentru că avem o stare de disconfort.

Înseamnă că am stat lângă o persoană (un vampir energetic).

Când avem o aură puternică, nu ne îmbolnăvim. În momentul în care stăm lângă cineva începem să ne simţim storşi de energie. Noi, poate din dorinţa noastră, de a ajuta pe cineva, transferăm foarte multă energie către persoana respectivă şi făcând asta, inclusiv noi ne vulnerabilizăm.

Devenind vulnerabili, aura noastră se subţiază. Spre exemplu, la un om nervos aura se vede ca o explozie. Aura se poate sparge din cauza deochiului.

Cum ne dăm seama la ce nivel este aura noastră

Suntem la un nivel maxim atunci când nu ne îmbolnăvim, suntem într-o stare foarte bună. Primul lucru care se îmbolnăveşte la noi este aura energetică şi noi simţim disconfort. Dacă nu rezolvăm problema, începem să ne îmbolnăvim şi fizic.

Atunci când eşti foarte binedispus şi simţi că ai toată puterea din lume, dacă te duci undeva, o rezolvi. Îţi atragi norocul, atragi sănătate, prieteni, oameni pozitivi, oportunităţi.

Câmpul informaţional. Când ai început să culegi informaţii din propriul corp atunci e şi mai rău: lipsa de încredere, lipsa de stimă, întrebările, dacă mai pot. Atunci aura se subţiază.

Puternicul în duh e puternic şi în trup.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close