Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Simbolul sufletului tău în funcţie de luna naşterii, cu Mihai Voropchievici

Simbolul sufletului tău în funcţie de luna naşterii, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, simbolul sufletului tău în funcţie de luna naşterii.

Simbolul sufletului tău în funcţie de luna naşterii, cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   20:04

E interesant pentru că, dacă stai să te uiţi, luăm 12 numere, 12 luni. Fiecare cifră are exact o personificare a acelui animal sau, mă rog, plantă. Cine e dragonul? Ianuarie!

Prima lună este ianuarie şi automat, fiind 1, eşti diferit de ceilalţi. Vrei să fii diferit de ceilalţi, ai posibilitatea să de departajezi de toţi, să fii un gen de lider. Ai văzut, dragonul venea şi îi scăpa pe toţi, pe locuitori. Venea pentru că el era cel mai puternic. Aşa e şi acum. Nimic nu te ţine pe loc, eşti exploziv.

Are şi părţi negative pentru că poate fi fantastic de exploziv, cel născut în ianuarie. Dar poate la fel de bine să fie şi orientativ, să te pună la treabă. Singurul sfat util pentru cei născuţi în ianuarie: învăţaţi să vă controlaţi furia.

Să nu mutăm la doi. Doi este o cifră paşnică, sociabilă şi atunci luna februarie este asociată cu Phoenix, renaşterea. Pasărea aceea care renaşte din propria cenuşă. Doi, adică februarie, are o sensibilitate care oricând poate fi doborâtă de griji, de probleme. Te doboară, dar nu te omoară. Nu te pot învinge pentru că cei născuţi în februarie sunt răbdători.

Ai o tenacitate şi o rezistenţă ieşită din comun aşa că, din când în când, e bine să îţi oferi câte un moment de respiro. Ai milă de tine, plângi un pic pentru tine, şi răcoreşte-ţi sufletul. Apoi renaşti precum pasărea Phoenix.

Ajungem la luna a treia, martie, care are plus şi minus. E o lună benefică pentru cei care s-au născut pentru că nimic nu te aduce decât la un echilibru, o căutare de armonie pentru că Yin și Yang e plusul şi minusul. Deci, simbolul este Yin şi Yang.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close