Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primar la Sectorul 1. ”E nevoie de un suflu nou”

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primar la Sectorul 1. ”E nevoie de un suflu nou”

Adriana Bahmuțeanu și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 1, marți seară. ”Vin din partea unui partid politic și nu orice partid, un partid ecologist”, a zis Adriana Bahmuțeanu, despre candidatura ei.

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primar la Sectorul 1. ”E nevoie de un suflu nou”
Sursa foto: Adriana Bahmuteanu/Facebook
de Silvia Țigănilă    |    18 Aug 2020   •   18:15

Eu o numesc o aventură, viața e făcută din aventuri și din noi provocări. Eu sunt ecologistă de mai mult timp, pe mine mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina și mă doare sufletul la fel când văd aici în frumosul cartier Chitila cât de urât miroase de la această groapă de gunoi nenorocită pe care nu mai închide nimeni și toți se fac că n-au văzut nimic.

E o afacere de milioane de euro, despre ce discutăm? M-am hotărât să candidez, propunerea a venit din partea Partidului Ecologist. Cred că m-am gândit vreo cinci minute și am zis da.

Adriana Bahmuțeanu: E nevoie de un suflu nou la Primărie

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primar la Sectorul 1

E nevoie de idei și de soluții concrete pentru omul de rând, pentru cetățeni. Eu sunt om de stradă, eu vin din România reală, din Bucureștiul real.

M-am născut în București și îmi doresc ca până la finalul zilelor mele să rămân tot aici”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

×
Subiecte în articol: Adriana Bahmuteanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close