Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Bărbat din Măgurele, încătușat de Poliție după ce a dat bani oamenilor să voteze PMP

Bărbat din Măgurele, încătușat de Poliție după ce a dat bani oamenilor să voteze PMP

Alegeri locale 2020. Un tânăr simpatizant al partidului lui Traian Băsescu a fost reţinut, duminică, de poliţişti, după ce ar fi plătit mai multe persoane pentru a vota cu un candidat PMP.

Bărbat din Măgurele, încătușat de Poliție după ce a dat bani oamenilor să voteze PMP
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2020   •   14:15

Totul s-a întâmplat la Măgurele, în judeţul Ilfov, unde cel care a mituit cei doi votanţi a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de corupere a alegătorilor, informează un comunicat al Poliţiei Ilfov transmis presei duminică.

"La data de 26.09.2020, în urma unui denunț formulat la Poliția Măgurele, jud. Ilfov, în care se arăta faptul că două persoane au primit sume de câte 200 lei, de la o altă persoană, pentru a vota cu un candidat PMP, s-au efectuat verificări în cauză, fiind identificat un bărbat de 36 ani, simpatizant PMP", se arată în document.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne pentru a-și alege, pentru următorii patru ani, primarii, consilierii locali și județeni și președinții de Consiliu Județean. În total, peste 43.000 de funcții la stat sunt în joc la alegerile de astăzi.

×
Subiecte în articol: corupere mita
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close