Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Înțelegerile PNL-USR pică pe capete în teritoriu. Cele două formațiuni politice nu se mai înțeleg

Înțelegerile PNL-USR pică pe capete în teritoriu. Cele două formațiuni politice nu se mai înțeleg

Startul campaniei electorale ascute cuțitele între PNL şi USR în teritoriu. Dacă pentru București cele doua formațiuni politice au mai făcut câteva compromisuri și s-au înțeles sa susțină candidați comuni, în mai multe zone din țară între candidații PNL și USR este o adevăta batalie.

Înțelegerile PNL-USR pică pe capete în teritoriu. Cele două formațiuni politice nu se mai înțeleg
Sursa foto: Foto captura Facebook
de Diana Dragotescu    |    27 Aug 2020   •   14:00

Sunt cel puțin cinci județe din țară în care PNL și USR sunt într-un mare război în această perioadă. Este vorba despre Iași Pitești, Timișoara, Cluj și Constanța. Aici se aruncă vorbe grele dintr-o tabără în alta iar în aceste condiții se întreabă liderii celor două formațiuni politice dacă vor mai putea ajunge la o înțelegere după alegerile locale sau după cele parlamantare.

Neînțelegerile au pornit după ce PNL a recrutat mai mulți primari PSD 

Au existat discuții ca după alegerile parlamentare să intre PNL alăruri de USR la guvernare. În acest context, mulți candidați din țară din ambele formațiuni politice spun că nu cred că se vor mai înțelege după aceste vorbe grele aruncate.

Întregul scandal a început după ce PNL a reușit să convingă zeci, chiar sute de primari de la PSD și alte formațiuni mai mici să candideze pe 27 septembrie pe listele PNL.

Înțelegerile PNL-USR pică pe capete în teritoriu

×
Subiecte în articol: PNL USR
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close