Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Nicuşor Dan a dat startul campaniei în Piaţa Victoriei, împreună cu Orban şi Barna. "Am ales acest loc, pentru că oamenii au strigat aici că este zonă liberă de pesedism"

Nicuşor Dan a dat startul campaniei în Piaţa Victoriei, împreună cu Orban şi Barna. "Am ales acest loc, pentru că oamenii au strigat aici că este zonă liberă de pesedism"

Nicuşor Dan a început campania electorală încă de la miezul nopţii, împreună cu liderul PNL, Ludovic Orban, liderul USR, Dan Barna şi liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru. 

Nicuşor Dan a dat startul campaniei în Piaţa Victoriei, împreună cu Orban şi Barna. "Am ales acest loc, pentru că oamenii au strigat aici că este zonă liberă de pesedism"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    28 Aug 2020   •   09:40

Cei trei au marcat startul campaniei electorale lipind un afiş pe un panou, în Piaţa Victoriei.

"E foarte important efortul pe care îl fac, pentru că ei trebuie, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care pe banii noştri primarii PSD le-au spus, de exemplu miliardul de euro pe fonduri europene, minciună neruşinată, când ei nu au fost în stare să atragă un ban pe proiecte noi pe care le-au propus.

De ce a ales Nicuşor Dan să meargă în Piaţa Victoriei

Am ales special Piaţa Victoriei, pentru că mult timp oamenii au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de pesedism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD", a spus Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Bucureşti.

Alături de el s-a aflat, în miez de noapte, şi premierul României, Ludovic Orban.

Nicuşor Dan a dat startul campaniei electorale

Apelul lui Orban la bucureşteni

"Am făcut un gest simbolic împreună cu preşedintele USR, Dan Barna, şi am lipit la startul campaniei împreună primul afiş cu Nicuşor Dan, ca un gest simbolic prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început.

Fac apel către toţi bucureştenii educaţi, toţi bucureştenii care s-au săturat de bătăia de joc din ultimii patru ani, la toţi bucureştenii care îşi doresc cu adevărat să trăiască într-o capitală europeană, cu servicii de calitate, în care să fie respectaţi şi să aibă şansa de a reuşi în viaţă, îi rog, fac apel la toţi bucureştenii, să fie activi în această campanie, să se mobilizeze", a spus premierul României, Ludovic Orban, preşedintele PNL.
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close