Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan: Gabriela Firea este și va fi primarul Capitalei și săptămâna următoare! Luni aflu dacă sunt validat

Nicușor Dan: Gabriela Firea este și va fi primarul Capitalei și săptămâna următoare! Luni aflu dacă sunt validat

Primarul ales al Capitalei a susținut o conferință de presă în care a anunțat că mandatul său încă nu a fost validat iar cei care au o problemă cu apa caldă să se adreseze Gabrielei Firea, care este încă primar al Bucureștiului. „Sunt 52 de contestații privind validarea mea!”

Nicușor Dan: Gabriela Firea este și va fi primarul Capitalei și săptămâna următoare! Luni aflu dacă sunt validat
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    22 Oct 2020   •   10:30

„Suntem la 4 săptămâni după alegeri. La București, la Primăria generală, o să mai așteptăm cel puțin o săptămână (pentru validarea mandatului, n.red), din cauza atitudinii iresponsabile a PSD-ului.

Vorbim de 52 de cereri de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD și apropiați ai PSD-ului la hotărârea tribunalului prin care mi-a fost validată candidatura. 52 de cereri de apel care vor fi discutate luni de către Curtea de Apel București. Sunt motive ridicole. Se vorbește de fraudă electorală în același stil conspiraționist cu care PSD ne-a obișnuit. Cererile sunt copy/paste, se reiau inclusiv greșelile de ortografie de la una la cealaltă””, a spus primarul ales.

Nicușor Dan: Dacă cineva are o problemă cu apa caldă trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție, Gabriela Firea

„În ultimele patru săptămâni primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Astăzi, primarul Bucureștiului este Gabriela Firea și săptămâna viitoare primarul Bucureștiului este tot Gabriela Firea. Deci dacă cineva are o problemă cu apa caldă trebuie să-l întrebe pe primarul în funcție Gabriela Firea și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, și-a abandonat obligațiile legale. Este un primar care a abandonat în plină criză sanitară toate preocupările pe care le avea în ceea ce privește coronavirusul și asta este o chestiune foarte gravă”, a mai declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan: Haideți să începem o nouă administrație și rezolvarea problemelor bucureștenilor

„Alegerile au fost acum 4 săptămâni, s-au terminat, haideți să începem o nouă administrație și rezolvarea problemelor bucureștenilor. Dincolo de asta, mai sunt două chestiuni importante. Am vorbit în campania electorală de o caracatiță de interese din Primăria Capitalei. Ăsta este motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia, pe de o parte, să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului și, pe de altă parte, pe ultima sută de metri să emită niște acte prin care să-și regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut. Promit bucureștenilor că o să mă uit cu mare atenție la toate actele semnate în această perioadă”, a transmis Nicușor Dan, în conferința din fața Primăriei.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan validare mandat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close