Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Tinerii umaniști au prezentat programul pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei

Tinerii umaniști au prezentat programul pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei

Zeci de tineri umanişti au prezentat programul pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei. Membrii partidului puterii umaniste îşi propun să construiască un spital pentru copii, mai multe locuri de joacă, dar şi locuri de parcare, pentru că, spun ei, cu aceste probleme se confruntă toţi locuitorii sectorului.

Tinerii umaniști au prezentat programul pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2020   •   18:10

Echipa umanistă a reuşit să strângă în doar două ore sute de semnături pentru alegerile locale din această toamnă.

Cu măşti de protecţie, mănuşi şi păstrând distanţarea socială, 70 de tineri au stat de vorbă cu oamenii şi le-au prezentat programul umaniştilor pentru dezvoltarea sectorului 6 al Capitalei.

"Am venit ast[zi cu colegii mei umani;ti de la filiala Sectorului 6 pentru a susține candidatura consilierilor locali pentru Primăria Sectorului 6. Azi, obiectivul nostru este bunăstarea cetățenilor. Vrem să facem o politică curată, a bunului simț, a normalității, nu a jocurilor politice, nu a intereselor personale și a agendei de partid", a declarat Mihai Teodor, secretar general adjunct PPU-SL.

Pentru Partidul Umanist, în centrul atenţiei este mereu omul cu nevoile, aspiraţiile şi neajunsurile lui. Sondajele tinerilor umanişti arată că oamenii din sectorul 6 sunt au nevoie urgentă de un spital pentru copii şi şi-ar dori mai multe spaţii verzi. Aşa, s-a concretizat programul 6 din 6 pentru locuitorii de acolo.

"În primul rând, ne dorim construirea unui spital pentru copii, mai multe locuri de joacă, spații verzi, locuri de parcare și, nu în ultimul rând, digitalizarea administrației publice pentru a se apropia și mai mult cetățenii de instituția primarului", a mai precizat secretarul general adjunct al PPU-SL.

Tinerii au reuşit să strângă, în numai două ore, 500 de semnături pentru pentru susţinerea candidaturii echipei 6 din 6 pentru alegerile locale din această toamnă. Strângerea de semnături va continua şi în zilele următoare.

×
Subiecte în articol: PPU-SL
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close