Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR), scandal fără mască într-o piață din Iași: "Masca nu ajută la nimic"

Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR), scandal fără mască într-o piață din Iași: "Masca nu ajută la nimic"

Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă a ajuns din nou în centrul atenţiei, după ce în cursul zilei a intrat într-o piaţă din Iaşi pentru a contesta noul set de măsuri restrictive al Guvernului, implicit închiderea pieţelor şi forţarea oamenilor de a apela la supermarket.

Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR), scandal fără mască într-o piață din Iași: "Masca nu ajută la nimic"
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2020   •   17:20

Candidata din partea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie, Diana Şoşoacă s-a arătat revoltată de decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de a închide pieţele.

"Nu trebuie să permiteți să vi se închidă hala pentru că românul e prea obedient. E dreptul vostru să munciți, în condițiile în care hypermarketurile nu se închid, sunteți tot magazine și voi.", a îndemnat candidata AUR.

Avocata a ameninţat că va ataca în instanţă hotărârile Cabinetului Orban care ar intra în vigoare de luni.

"Am vorbit cu avocații mei și vom da în judecată aceste măsuri. Păi ce facem? Îmbogățim hypermarketurile și românii noștri sărăcesc?", a declarat Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Aceasta a intrat în conflict şi cu poliţia locală, după ce i s-a atras atenţia că nu poartă mască.

"Nu aveți nicio bază legală pentru nimic. Nu există nicio cercetare științifică care să vă ateste că masca aia vă protejează. Am 22 de cercetări științifice de la Oxford și Harvard care spun că nu folosește la nimic masca", a explicat avocata.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close