Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu, prima reacţie după rezultatele exit-poll: "Românii au arătat că este nevoie de o schimbare"

Marcel Ciolacu, prima reacţie după rezultatele exit-poll: "Românii au arătat că este nevoie de o schimbare"

Antena 3 a comandat singurul exit-poll din ţară, realizat de CURS-Avangarde. Liderii PSD au urmărit împreună rezultatele iar Marcel Ciolacu a precizat, după închiderea urnelor, că actualul Guvern trebuie să plece acasă.

Marcel Ciolacu, prima reacţie după rezultatele exit-poll: "Românii au arătat că este nevoie de o schimbare"
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2020   •   21:40

Potrivit exit-poll primele rezultate la alegerile parlamentare 2020 indică un procent de 30,5% pentru social democraţi.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut prima reactie după afişarea rezultatelor. El le-a mulţumit românilor pentru că şi-au învins teama şi au votat.

"Prin votul de astăzi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Aş dori să le mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură la adresa lor în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei închiderea şcolilor, a pieţelor , închiderea bisericilor, intrarea în faliment a mii de societăţi cu capital românesc şi a sute de mii de şomeri în ultimile şase luni", a spus Marcel Ciolacu după aflarea rezultatelor exit-poll.

Marcel Ciolacu: "Românii au înteles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă"

"Este nevoie de un guvern capabil care are soluţii, care stie să rezolve adevăratele provocări ale românilor. Le mulţumesc în mod deosebit românilor care au mers la vot pentru că şi-au învins teama în ceea ce priveşte viaţa lor dar au înteles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă", a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu: "Partidul Social Democrat are un avantaj în exit-poll-uri"

"În acest moment, Partidul Social Democrat are un avantaj în exit-poll-uri, chiar dacă ponderăm cu voturile venite din diaspora şi am o rugăminte în mod special, la toţi reprezentaţii partidului social democrat din secţiile de votare să numere fiecare vot corect cinstit şi să nu cumva să părăsească tecţiile de votare să păţim iarăşi la sectorul 1 în Bucureşti", a mai precizat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close