Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Lovitură de teatru pe scena politică. Anisie și Vela lipsesc de pe listele viitorului Guvern - surse

Lovitură de teatru pe scena politică. Anisie și Vela lipsesc de pe listele viitorului Guvern - surse

Ludovic Orban este opțiunea PNL de prim ministru pentru viitorul Guvern, în situația în care liberalii vor câștiga alegerile din decembrie.

Lovitură de teatru pe scena politică. Anisie și Vela lipsesc de pe listele viitorului Guvern - surse
de Laura Dinu    |    09 Noi 2020   •   12:55

Monica Anisie și Marcel Vela sunt printre miniștrii care nu se vor mai regăsi însă în viitorul Executiv. 

Potrivit surselor politice Antena 3, în acest moment, se discută despre cei doi miniștri care nu ar  mai fi pe listă în noul Guvern, însă este posibil să mai fie și alte nume.

Unul dintre motive ar fi faptul că este posibil ca cel puțin 4-5 ministere să nu mai aparțină liberalilor după următoarele alegeri, asta în contextul în care liberalii ar  urma să câștige aceste alegeri, să aibă o majoritate în Parlament și să formeze în continuare Executivul.

Astfel, se pot purta discuții atât cu cei de la PMP și cu cei de la UDMR, însă, spun aceleași surse, că liberalii ar fi destul de sceptici în a purta negocieri și discuții, dar și a da anumite ministere pe mâna celor de la USR, pentru că se tem de anumite critici venite din partea acestora.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close