Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Ponta se teme de fraudarea alegerilor: ''Am emoţii pentru că în România, de prea multe ori, una s-a votat şi alta s-a numărat!''

Ponta se teme de fraudarea alegerilor: ''Am emoţii pentru că în România, de prea multe ori, una s-a votat şi alta s-a numărat!''

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate la Antena 3, unde a spus că îi este teamă de fraudarea alegerilor. Președintele PRO România a spus că este dispus să intre în discuţii pentru formarea unui nou guvern cu oricare dintre partidele politice care au intrat în Parlament, cu excepţia UDMR.

Ponta se teme de fraudarea alegerilor: ''Am emoţii pentru că în România, de prea multe ori, una s-a votat şi alta s-a numărat!''
de Iulia Gorgorin    |    06 Dec 2020   •   23:40

Victor Ponta, președintele PRO România, a vorbit duminică, în exclusivitate la Antena 3, despre eventualitatea în care PRO România va intra în Parlament.

''Am emoţii, pentru că în România, de prea multe ori, din 2009 încoace, de la prezidenţiale, una s-a votat şi alta s-a numărat, aşa încât acum soarta PRO România depinde de colegii mei 18.500 care sunt în secţiile de vot. Sper ca şi cei care sunt de la PSD, de la celelalte partide, să ne asigurăm că se numără corect.

Cu UDMR-ul nu vreau şi nu am ce să discut

După ce se termină de numărat, suntem în Parlament, văd ce echipă de parlamentari are PRO România şi vă anunţ că nu e vorba de niciun orgoliu. S-au terminat alegerile. Cu UDMR-ul nu vreau şi nu am ce să discut, PMP-ul sper să nu fie cazul. Cu celelalete partide, evident trebuie să ne aşezăm la masă. Sper încă o dată ca de data asta, Băsescu să nu mai primească ajutor ca să intre în Parlament, dar asta o să vedem mâine dimineaţă. 

Este important să vedem pe cine desemnează domnul Iohannis candidat pentru funcţia de prim-ministru

Înainte să am rezultatul final şi numărul de mandare al PRO România pot doar să vă spun că eu cred că suntem într-o mare criză şi că sunt dispus să dialoghez cu toate celelalte partide care au fost votate de către români, că îmi plac sau nu îmi plac mie, dar au fost votate şi sunt legimite în Parlament.

PRO România a obţinut 5%, potrivit exit-poll-ului CURS-Avangarde prezentat duminică seara

Conform datelor parţiale, la Camera Deputaţilor rezultatele indică următoarele scoruri - PSD – 30,5%, PNL – 29%, USR – 15,9%, UDMR – 5,7%, AUR – 5,2%, PRO România şi PMP – 5%.

Citți și: Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Rezultatele pentru Senat şi Camera Deputaţilor

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PRO România
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close