Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 PSD Galați a prezentat lista candidaților la alegerile parlamentare

PSD Galați a prezentat lista candidaților la alegerile parlamentare

PSD Galați a prezentat lista candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Posibilii reprezentanți ai județului Galați în Parlamentul României își doresc să continue proiectele promise și abandonate de Guvern, să deblocheze investițiile și să modernizeze sistemul educațional din România.

PSD Galați a prezentat lista candidaților la alegerile parlamentare
de Iulia Gorgorin    |    06 Noi 2020   •   21:45

Lansarea candidatilor PSD de la Galati s-a facut in curtea sediului partidului. Fruntaș pe lista de la camera deputaților este medicul Aurel Nechita, decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi.

''Avem nevoie de specialişti in domeniu, specialisti, avem nevoie de oameni care sa lupte pentru această zonă, această regiune a Dunării de jos.  Trebuie să ne dublăm eforturile pentru a trece peste aceasta peiroadă foarte grea'', a spus Aurel Nechita, candidat PSD la Camera Deputaților.

A doua pe această listă este expertul contabil Viorica Sandu, iar pe locul 3, Marius Mărgărit, fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor și președinte al organizației de tineret PSD Galați.

Ceilalți candidați sunt Laurențiu Gadei, primarul orașului Târgu Bujor, Andreea Nagar, avocat cu o experiență de mai bine de 10 ani și Marcela Costea, fost director al Administrației Porturilor Galați.

Pe prima poziție în lista candidaților pentru Senatul României se află Marius Humelnicu, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

După acesta urmează pe listă Laura Georgescu, fost inpector general școlar, dar și Marcela Costea.

''Suntem pe locurile fruntaşe la atragerea de fonduri europene şi acest lucru trebuie să îl transpunem şi la nivelul Parlamentului astfel încât Galatiul să se vadă mult mai bine de la Bucureşti'', spune Marius Humelnicu, candidat PSD pentru Senat.

''E un mix extrem de bun si interesant intre experienţă, vârstă, tinereţe. Ce trebuie să înţeleagă cetăţenii este că nu votează musai lista PSD-ului, ci votează o listă de oameni capabili să ne ajute pe plan local'', a declarat Ionuţ Pucheanu, primar Galați.

Candidații susțin dezvoltarea și modernizarea Galațiului prin construirea unui aeroport, a unor drumuri expres, dar și a unei centuri a orașului.

×
Subiecte în articol: Galați România la vot candidati
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close