Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Scandal într-o piață din Focșani între candidații PNL și PSD la alegerile parlamentare: "Nu mai mințiți!"

Scandal într-o piață din Focșani între candidații PNL și PSD la alegerile parlamentare: "Nu mai mințiți!"

Campania electorală a început cu scandal în Focşani. Plecaţi să discute cu producătorii din pieţe, liberalii Ionel Dancă, ministrul Ion Ştefan şi proaspărul ales preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Toma, s-au întâlnit într-o piaţă cu deputatul PSD, Nicuşor Halici.

Scandal într-o piață din Focșani între candidații PNL și PSD la alegerile parlamentare: "Nu mai mințiți!"
de Alin Tarnovschi    |    07 Noi 2020   •   20:15

Din vorbă în vorbă, s-au luat la harţă pe tema ultimelor măsuri luate de guvern. Totul a început bine pentru echipa liberală care a pornit la pas prin piaţa centrală a Focşaniului.

Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, care candidează pentru un post de deputat de Vrancea, chiar a şi făcut cumpărături de la producătorii locali.

Porniţi la pas prin piaţă, din vânzător , în vânzător nu se aşteptau să dea chiar acolo peste adversarii politici, deputatul PSD, Nicuşor Halici.

Şi după un salut scurt, cu cotul, a început cearta.

"Vă e frică că se închide piața? Haideți, spuneți! Spuneți-le oamenilor!", a fost reacția lui Ionel Dancă.

La rândul său, deputatul PSD Nicușor Halici a răspuns: "Nu mai mințiți oamenii! Voi ați distrus poporul ăsta și ați împrumutat țara cât a împrumutat-o PSD în patru ani".

Discuţiile în contradictoriu au durat minute în şir spre amuzamentul celor din piaţă. Până la urmă, au plecat fiecare în direcţii opuse pentru a-şi continua discuţiile cu agricultorii.

×
Subiecte în articol: România la vot
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close