Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 După victoria lui Biden, americanii continuă fiesta: "Ce simt e dincolo de fericire. Parcă aş fi luat droguri!"

După victoria lui Biden, americanii continuă fiesta: "Ce simt e dincolo de fericire. Parcă aş fi luat droguri!"

Zeci de mii de americani încă sărbătoresc victoria democratului Joe Biden, în timp ce preşedintele în funcţie Donald Trump susţine că rezultatul alegerilor va fi stabilit la Curtea Supremă. Conform acestuia din urmă, judectorii vor trebui să tină cont de acuzatiile de fraudare a scrutinului în mai multe state.

După victoria lui Biden, americanii continuă fiesta: "Ce simt e dincolo de fericire. Parcă aş fi luat droguri!"
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2020   •   12:30

Surse citate în presa de peste Ocean spun că Donald Trump ar fi fost sfătuit de ginerele său şi de soţia sa să accepte înfrângerea în alegerile din 3 noiembrie.

Până ce actualul preşedinte va hotărî dacă dă curs sugestiilor din partea apropiaţilor sau dacă va continua lupta electorală în justiţie, mulţi americani continuă să îşi exprime public satisfacţia faţă de schimbarea anunţată la Casa Albă.

Trimisul special Antena 3 Mihai Gâdea a luat pulsul străzii în inima politicii americane, la Washington DC, acolo unde zeci de mii de oameni au ovaţionat şi aplaudat la anunţurile făcute de CNN, prima reţea care a transmis ştirea victoriei lui Biden în Pennsylvania şi, implicit, câştigarea alegerilor prezidenţiale de către acesta din urmă.

Scene similare s-au petrecut în Los Angeles, Denver sau Seattle. 

De la "Trump, fuera ya" (Trump, afară acum) până la "sunt dincolo de fericire, de parcă aş fi luat droguri", oamenii şi-au exprimat bucuria în mod diferit, uniţi însă de speranţa că viitorul lor capătă şansa de a fi mai bun.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close