Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Sunt ore decisive pentru americani. Cine va câștiga cursa

Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Sunt ore decisive pentru americani. Cine va câștiga cursa

Joseph Biden e gata să revendice victoria în alegerile prezidențiale imediat ce va calcula că a depăşit pragul de 270 de voturi în Colegiul electoral federal. De cealaltă parte, echipa de campanie electorală a preşedintelui în funcţie al SUA, Donald Trump, a anunţat că se pregăteşte de contestarea rezultatelor scrutinului prezidenţial în unele state americane.

Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Sunt ore decisive pentru americani. Cine va câștiga cursa
de Dan Gabor    |    05 Noi 2020   •   00:08

Mihai Gâdea a prezenta, miercuri seară, la Antena 3, în direct din Washington, cele mai noi informații din cea mai importantă bătălie politică a lumii.

"Lucrurile încep să devină din ce în ce mai clare aici. În urmă cu foarte puțin timp, Joe Biden a susținut un speech către națiune, iar discursul său, în opinia mea, s-a dorit a fi într-o zonă prezidențială, un discurs de unificare, care să ofere atât electoratului republican cât și celui democrat că este cineva care în momentul de față își asumă victoria fără să spună exact acest lucru.

E foarte important în momentul de față de urmărit ce se întămplă în tabăra lui Donald Trump. Acolo există informații și acestea sunt difuzate de Fox News care spune că va reacționa destul de agresiv cu echipa sa de avocați. Deja Rudy Giuliani este împreună cu o serie întreagă de avocați în punctele cheie pentru a contesta și pentru a face acțiuni în justiție", a spus Mihai Gâdea.

Joe Biden conduce la diferenţe mici în Wisconsin, Michigan şi Nevada, state care i-ar putea aduce încă 32 de voturi în Colegiul electoral federal. Joe Biden este creditat deja, conform proiecţiilor Fox News, cu 238 de voturi în Colegiul electoral federal, iar Donald Trump, cu 213. Sunt aşteptate şi rezultatelor alegerilor în Pennsylvania, Carolina de Nord şi Georgia.

Potrivit proiecţiilor realizate de CNN, Joseph Biden este creditat cu 224 de voturi în Colegiul federal, iar Donald Trump cu 213.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Joe Biden Donald Trump
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close