Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Câștiga PNL Primăria București cu un alt candidat? Ce spune Gorghiu

Câștiga PNL Primăria București cu un alt candidat? Ce spune Gorghiu

Câștiga PNL Primăria București cu un alt candidat? Ce spune Gorghiu
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   16:49

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus luni, după înfrângerea lui Cătălin Predoiu la cursa pentru Capitală, că niciun alt candidat liberal nu ar fi putut să obțină un scor mai bine, precizând că dorește astfel să pună capăt speculațiilor.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Niciun alt candidat din PNL nu cred că ar fi obținut un scor mai bun decât Cătălin Predoiu”, a comentat Alina Gorghiu, luni.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodată, ”îi mulțumesc lui Cătălin Predoiu pentru efort, a fost o campanie scurtă, energică, el a prezentat un program extrordinar de bun care poate fi folosit de oricare dintre consilierii din Capitală”, a mai spus șefa PNL.

ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

ALEGERI LOCALE 2016. Drept replică, copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus că ea și Vasile Blaga nu l-au lăsat singur pe Cătălin Predoiu, duminică seara, după rezultatul alegerilor locale, susținând că aceasta a fost opțiunea lui.

ALEGERI LOCALE 2016. Citiți și Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de după 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close