Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Firea: Bucureștenii au votat astăzi un om și un program, nu au mai votat împotrivă

REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Firea: Bucureștenii au votat astăzi un om și un program, nu au mai votat împotrivă

REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Firea: Bucureștenii au votat astăzi un om și un program, nu au mai votat împotrivă
05 Iun 2016   •   21:08

REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Firea a declarat, după prezentarea exit-poll-urilor care o situează pe prima poziţie la votul pentru funcţia de primar general, că cei care au câştigat sunt bucureştenii, care au votat "un om şi un program", nu "împotrivă".

REZULTATE EXIT POLL. "Vreau să încep cu sinceritate prin a mulţumi tuturor bucureştenilor care astăzi au votat un om şi un program şi nu au mai votat împotrivă. (...) Îi felicit pe bucureşteni pentru că în această seară ei au câştigat, dar îi asigur şi pe cei care nu m-au votat că voi fi primarul tuturor", a spus Gabriela Firea, duminică seară, la sediul PSD.

Președintele PSD Liviu Dragnea i-a oferit Gabrielei Firea, după prezentarea exit-poll-urilor, trei trandafiri: unul pentru tenacitate, unul pentru curaj și altul pentru responsabilitate.

REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a câștigat alegerile din București și este noul primar al Capitalei.

REZULTATE EXIT POLL. Aproximativ 9 milioane de români au ieșit duminică la vot și au votat în cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezența la vot în BUCUREȘTI a fost cea mai slabă la nivel național: în total au votat aproximativ 600.000 persoane, în proporție de sub 35%.

PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL au fost prezentate la ANTENA 3, în cadrul ediției speciale moderate de Mihai Gâdea.

Pe HARTA ELECTORALĂ puteți de asemenea vedea REZULTATELE din orașele de reședință ale județelor țării, precum și în cele șase sectoare din București. Aceste date vor fi introduse imediat ce vor fi anunțate de Biroul Electoral Central. De la ora 21:00 veți putea vedea PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL la ALEGERILE LOCALE din 2016.

 

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close