Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 PNL, acuzat de blat în favoarea USB. Radu Tudor: E un joc cu multe semne de întrebare

PNL, acuzat de blat în favoarea USB. Radu Tudor: E un joc cu multe semne de întrebare

PNL, acuzat de blat în favoarea USB. Radu Tudor: E un joc cu multe semne de întrebare
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   19:29

ALEGERI LOCALE 2016. Analistul politic Radu Tudor a emis, luni, ipoteza că PNL ar fi făcut un blat cu Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria București, pentru un eventual parteneriat la guvernare, în cazul în care va fi necesar.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Doamna Gorghiu cred că a greșit când a spus că Predoiu nu putea să obțină mai mult. Eu cred că putea, dacă nu se schimbau atâția candidați. Eu cred că a fost un joc premeditat în PNL, cu multe semne de întrebare, de a fi ajutat Nicușor Dan, ca el să aibă o formațiune validată prin alegerile locale și să aibă șanse la alegerile parlamentare, dacă PNL va avea nevoie de un partener la guvernare”, a spus, luni, analistul politic Radu Tudor, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2016. Despre scorul obținut de PNL la alegerile locale, Radu Tudor a spus că este ”foarte mic, de patru ori mai mic decât al contracandidatei Gabriela Firea”.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Dar, în afara catastrofei de la București, PNL nu a înregistrat nici pe departe un scor foarte prost în aceste alegeri. Vasile Blaga are dreptate când zice că e cel mai bun scor al PNL din 1990 până azi”, a comentat jurnalistul.

Ionuț Stroe: PNL nu va face niciodată blat

ALEGERI LOCALE 2016. În replică, Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL a negat ipoteza lui Radu Tudor și a spus că nu poate fi vorba de așa ceva.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Aș vrea să vă contrazic (...) Nu a fost blat pentru Nicușor Dan și niciodată PNL nu va face un asemenea blat pentru candidați”, a răspuns Ionuț Stroe, luni, la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodată, liberalul susține că ”președintele nu a fost niciodată un actor politic”.

Bogdan Chirieac: Nici pomeneală de blat între PNL și Nicușor Dan

ALEGERI LOCALE 2016. Nici analistul politic Bogdan Chirieac nu pare să creadă într-un blat între PNL și USB.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Nici pomeneală de așa ceva, niciun fel de blat între PNL și Nicușor Dan”, este de părere Bogdan Chirieac.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit rezultatelor parțiale, candidatul PNL Cătălin Predoiu s-a clasat pe locul al treilea, după Gabriela Firea și Nicușor Dan.

ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close