Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Anunțul făcut de Nicușor Dan: USB devine Uniunea Salvați România și va candida la alegerile din toamnă

Anunțul făcut de Nicușor Dan: USB devine Uniunea Salvați România și va candida la alegerile din toamnă

Anunțul făcut de Nicușor Dan: USB devine Uniunea Salvați România și va candida la alegerile din toamnă
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/nicusordan
de M.Z.    |    05 Iun 2016   •   21:15

ALEGERI LOCALE 2016. Președintele USB Nicușor Dan a anunțat, duminică seara, că Uniunea Salvați Bucureștiul se va transforma în Uniunea Salvați România, iar partidul va candida la alegerile din toamnă.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Clasa politică a dezamăgit la nivel național. Lipsește o forță politică care să reprezinte cetățenii care s-au săturat de întreg mod de a face politică. De aceea, USB devine Uniunea Salvați România (USR) și va lupta pentru locuri în parlament, la alegerile din toamnă”, a anunțat, duminică, Nicușor Dan.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodată, el a spus că USR va avea usșile deschise pentru toate partidele noi.

ALEGERI LOCALE 2016. ”De săptămâna viitoare, vom avea niște mandate de consilieri în cele șapte primării și ne vom ocupa de asta”, a încheiat Nicușor Dan.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit rezultatelor parțiale, în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan s-a clasat pe locul doi, cu 29%.

ALEGERI LOCALE 2016. EXIT-POLL BUCUREȘTI. GABRIELA FIREA a câștigat alegerile locale din Capitală. Cum s-au clasat ceilalți candidați la Primărie

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close