Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Reacţia lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile

Reacţia lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile

Reacţia lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Iun 2016   •   11:06

Candidata USB la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că este dezamăgită de răsturnarea de situaţie rezultată în urma numărării voturilor şi că în secţiile de votare din Sectorul 1 nu au fost prea mulţi observatori.

„Așteptăm rezultate finale. Sunt dezamgită de ce s-a întâmplat azi-noapte. (...) Nimic nu va mai fi ca înainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia să fie și mai mare. Ne vom aduna și vom reveni cu o strategie în care toți cetățenii vor trebui să se implice. (...) Nu a fost ușor să intrăm în secțiile de vot, nu am avut observatori în toate secțiile de vot”, a precizat Clotilde Armand într-un material video postat pe Facebook.

Clotilde Armand era cotată, duminică seară, de EXIT-POLL-uri, drept noul primar al Sectorului 1, însă rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central luni dimineaţă o clasează pe locul al doilea.

După ce inițial a fost declarată învingătoare, reprezentanta USB Clotilde Armand pierde primăria sectorului 1 în fața lui Daniel Tudorache de la PSD, potrivit rezultatelor oficiale parțiale.

Din Franţa, via America, Clotilde Armand, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în urmă cu 20 de ani în România.

 

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close