Antena 3 CNN Be EU Be EU. Comitetul executiv al Conferinţei privind viitorul Europei a lansat o platformă digitală multilingvă

Be EU. Comitetul executiv al Conferinţei privind viitorul Europei a lansat o platformă digitală multilingvă

Săptămâna aceasta Parlamentul European lucrează în grupuri și comisii. Comitetul executiv al Conferinței privind viitorul Europei a lansat platforma digitală multilingvă a acestei conferințe.

Be EU. Comitetul executiv al Conferinţei privind viitorul Europei a lansat o platformă digitală multilingvă
21 Apr 2021   •   22:25

Toți cetățenii Uniunii sunt invitați să contribuie la conturarea propriului viitor și a viitorului Europei în ansamblul său.

Platforma este disponibilă în 24 de limbi și le permite astfel cetățenilor din întreaga Uniune să facă schimb de idei și opinii prin intermediul unor evenimente online.

Membrii Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară vor organiza mâine dezbateri cu privire la pachetul Uniunii Europene pentru uniunea sanitară și la răspunsul la pandemia de COVID-19.

Prima dezbatere o va avea invitată pe Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate. La cea de a doua, care se concentrează asupra dimensiunii globale a răspunsului la pandemie sunt invitați reprezentanți ai Organizației Mondiale a Sănătății.

Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European va organiza o primă dezbatere cu privire la propunerea de act legislativ privind utilizarea inteligenței artificiale și modalitățile de asigurare a respectării valorilor și drepturilor Uniunii.

La dezbatere va participa comisarul pentru piața internă Thierry Breton.

×
Subiecte în articol: be EU Sabina Iosub platformã
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close