Antena 3 CNN Be EU Sabina Iosub, de la Parlamentul European: "Pare că normalitatea este foarte departe"

Sabina Iosub, de la Parlamentul European: "Pare că normalitatea este foarte departe"

Sabina Iosub, realizatoarea emisiunii Be EU de la Antena 3, a povestit marți seară despre noile decizii importante pentru România, care vin de la Bruxelles, în special cele referitoare la numărul de vaccinuri pe care țară noastră le va primi în perioada imediat următoare.

Sabina Iosub, de la Parlamentul European: "Pare că normalitatea este foarte departe"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    09 Mar 2021   •   20:22

"Stăm foarte bine, noi in Romania, daca ne comparăm cu celalale state europene.", a precizat Sabina Iosub, în direct de la Parlamentul European.

"Veștile, în ceea ce privește toate statele europene, sunt destul de bune. Vom ajunge la nivelul lunii aprilie să vorbim despre 100 de milioane de doze ce vor veni dinspre UE.

Până la finalul lunii martie, România va primi 1112.000 de doze Pfizer, 268.000 de doze Moderna, 1.300.000 de doze Astra Zeneca."

În luna aprilie vor veni minimum 3.128.000 de doze de vaccin

"În curând o să avem și un răspuns în ceea ce privește vaccinul de la Johnson&Johnson pentru care Comisia Europeană a semnat deja un acord pentru 400 de milioane de doze. Johnson&Johnson are un vaccin cu o singură doză, nu este nevoie de rapel.

Privind de aici din Belgia, pare că normalitatea este foarte departe. Poate atunci când suntem în România ni se pare că suntem la un pas de normalitate.

Am întâlnit mulți români care lucrează în instituțiile europene și care ar face cumva să vină în țară să se vaccineze decât să aștepte după ceea ce va decide statul belgian."

×
Subiecte în articol: be EU Sabina Iosub Bruxelles vaccinuri
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close