Antena 3 CNN Campanii Romania la vot România la vot. Cine este tânărul care luptă pentru Tulcea

România la vot. Cine este tânărul care luptă pentru Tulcea

Mihăiţă Sadîca este un tânăr de 26 de ani din Tulcea, care este gata să preia frâiele oraşului de pe malul Dunării. Tulcea este un oraş care pare încremenit în timp şi care are nevoie de o schimbare mai mult ca oricând. De la infrastructură, parcări, reţele de apă şi canalizare, parcuri sau spitale. Toate acestea se află pe lista de priortităţi a candidatului puterii umaniste, Mihăiţă Sadîca. E convins că va găsi bani pentru toate, pentru că va atrage fonduri europene, iar prioritatea lui va fi o secţie de pediatrie de care oraşul are nevoie ca de aer.

România la vot. Cine este tânărul care luptă pentru Tulcea
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2020   •   21:00

La o vârstă la care mulţi tineri se gândesc doar la cum să-şi umple timpul liber, Mihăiţă Sadîca şi-a propus să schimbe faţa unei urbe. Oraşul Tulcea, o localitate cu aproape 200.000 de locuitori şi poate, tot cu atâtea nevoi.

Este un tip optimist şi vrea să transmită optimismul şi dorinţa de a avea un trai mai bun şi locuitorilor din Tulcea.

Una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale lui Mihăiţă Sadîca, este ca oamenii din oraşul în care s-a născut, să nu mai fie nevoiţi să meargă sute de kilometri, ca să poată primi asistenţă medicală decentă.

Pentru aceştia şi în special pentru copiii pentru care în acest moment nu există o secţie de pediatrie în oraş, Mihăiţă Sadîca are planuri concrete.

''Nu au unde să îşi trateze copiii, aici în Tulcea. Nu există o secţie de pediatrie şi acest lucru mi se pare...Îmi cer scuze, nu îmi găsesc cuvintele. Ar fi cuvinte dure şi nu vreau să...

''Punctul meu forte este construirea unui spital municipal care să conţină o secţie de pediatrie modernă, să nu ne mai ducem copiii la Constanţa. Vreau să conţină o secţie de pediatrie performantă!''

O altă problemă cu care se confruntă localnicii din Tulcea este lipsa unei infrastructuri rutiere moderne. În oraş încă există zeci de străzi, mai mici sau mai mari, pavate cu piatră cubică, artere care pun la grea încercare nervii şoferilor tulceni, obligaţi să cheltuiască bani grei pe reparaţia maşinilor, din cauza stării drumurilor.

Candidatul Patridului Umanist intenţionează să schimbe această situaţie, în cazul în care va ajunge la Primărie, iar lista priorităţilor lui nu se opreşte aici.

''Eu sunt şi şofer, conduc. Oamenii din Tulcea îşi distrug maşinile. Infrastructura este la pământ. Nu putem spune că există infrastructură în Tulcea. Căile de acces sunt la pământ. Noi nu avem infrastructură. Termenul de infrastructură e prea frumos pentru Tulcea'', spune Mihăiţă Sadîca, candidat PPU-SL la Primăria Tulcea.

Într-un oraş în care numărul vizitatorilor este în creştere, de la an la an, datorită legăturilor care se fac cu Delta Dunării, parcările dau din ce în ce mai mult de furcă autorităţilor.

Localnicii sunt nemulţumiţi că nu mai au unde să îşi parcheze maşinile din cauza turiştilor care îşi lasă autoturismele cu zilele, în puţinele parcări existente atunci când pornesc cu ambarcaţiunile în Deltă.

''Efectiv, locuitorii din această zonă nu mai au unde să îşi parcheze maşina. Uitaţi-vă câte maşini sunt. Cum ar fi, o parcare supraetajată, pe încă cinci nivele. Acest volum de maşini va fi cuprins doar pe un nivel. Următorul nivel, aşteptăm cu mare drag alţi turişti, şi tot aşa, vom decongestiona şi traficul rutier din această zonă'', spune Mihăilă Sadîca.

×
Subiecte în articol: România la vot mihaita sadica Tulcea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close