Antena 3 CNN Coronavirus Mulți bucureşteni s-au dus la cumpăraturi în Piaţa Obor. Jandarmii au restricţionat accesul și verifică dacă oamenii au declarații la ei

Mulți bucureşteni s-au dus la cumpăraturi în Piaţa Obor. Jandarmii au restricţionat accesul și verifică dacă oamenii au declarații la ei

Aglomeraţie în Piaţa Obor din Bucureşti. Forţele de ordine au restricţionat accesul.

Mulți bucureşteni s-au dus la cumpăraturi în Piaţa Obor. Jandarmii au restricţionat accesul și verifică dacă oamenii au declarații la ei
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    10 Apr 2020   •   15:33

Ca urmare a numărului mare de persoane prezente la cumpărături în Piața Obor din Capitală, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București s-au deplasat în zonă pentru a asigura măsurile necesare impuse de ordonanțele militare.

Împreună cu reprezentanți ai poliției, poliției locale și ai firmei de pază a pieței, jandarmii au restricționat accesul prin punctele de intrare în incinta spațiului comercial.

În acest moment, accesul în piață se face gradual iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanțele militare în vigoare.

Piaţa Obor a fost luată cu asalt încă de la primele ore ale dimineţii, în ciuda recomandărilor emise de autorităţi. 

Românii au dat iama la tarabele din piață și au ignorat cu bună știință recomandarea de a evita locurilor aglomerate și de a păstra o distanță de minim 1 metru față de semeni. 

Și mai grav este că printre cei iresponsabili s-au numărat și persoane vârstnice, categoria cu cel mai înalt grad de risc în fața virusului ucigaș. 

×
Subiecte în articol: aglomeratie piata obor jandarmi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close