Antena 3 CNN Coronavirus Bomba din raportările Grupului de Comunicare Strategică. Ce se ascunde în spatele cifrelor COVID

Bomba din raportările Grupului de Comunicare Strategică. Ce se ascunde în spatele cifrelor COVID

Răzvan Dumitrescu a vorbit în cadrul emisiunii Subiectiv cu Adriana Vitan-Balint despre ”bombele” din raportările oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică.

Bomba din raportările Grupului de Comunicare Strategică. Ce se ascunde în spatele cifrelor COVID
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    15 Sep 2020   •   22:00

Într-un mesaj postat pe o rețea socială, Adriana Vitan-Balint sesizează faptul că o parte din cazurile intrate în raportări ”nu se regăsesc niciunde”. 

”Ieri iar au intrat în statistici 1109 cazuri de covid. Unde au intrat, iar e o nebuloasă, pentru că au ieșit doar 250 de cazuri (214 vindecați și 36 decedați), in timp ce în spitale s-a mărit numărul internaților cu 25 și în izolare cu 46.

Și uite așa, Gașca strategică a palmat până ieri 32.640 cazuri care au intrat în raportări și care nu se găsesc pe niciunde. 32.640 dintr-un total de 103.495. Dar nimeni, absolut nimeni nu iese să explice de ce nu bat cifrele”, scrie Adriana Vitan-Balint pe Facebook. 

Aceasta a monitorizat cifrele încă din data de 16 martie 2020, centralizând toate cifrele emise de Grupul de Comunicare Strategică și observând diferențe mari între raportări și numărul real de cazuri de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică nu specifică numărul vindecaților și asimptomaticilor externați după  10 zile

O a doua postare a Adrianei Vitan-Balint pe rețeaua socială atrage atenția cu privire la faptul că, în raportarea de marți a Grupului de Comunicare Strategică, nu se regăsește numărul persoanelor infectate, în ciuda faptului că acest lucru este obligatoriu prin lege. 

”Cică iar nu putem ști numarul vindecaților. Nici numărul asimptomaticilor externati dupa 10 zile, la cerere, nu ni-l comunică, deși sunt obligați prin lege. Nici măcar nu amintesc în comunicat ce e cu acești asimptomatici și de ce nu respectă legea, dar ne mai luăm dintr-atâta?!

Mai zgârmați, băieți, mai zgârmați, aveți exact 32.899 de pozitivi - pe care i-ați anunțat in comunicatele voastre, comunicate după care s-a orientat tot sistemul de invățământ, toate țările care ne-au inchis granițele sau ne-au băgat in carantină obligatoriu- pozitivi care nu se găsesc pe niciunde. Normal că nu vă mai vine să comunicați nimic. Si nu la vindecati trebuie sa umblati, că e cu fals și uz de fals, se lasă cu pușcărie!

Lăsați, că o sa comunic eu în locul vostru, deseară, la ora 20:00, în direct la Antena 3, în emisiune la Razvan Dumitrescu. Să fiți atenți, că e lecție de aritmetică, poate învățați și voi cum se fac niște calcule simple, ca să nu vă mai bateți joc de un popor întreg”, scrie, marți, Adriana Vitan-Balint pe Facebook.

×
Subiecte în articol: raportare coronavirus
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close