Antena 3 CNN Coronavirus Ce e mai rău abia acum urmează! Anunțul a fost făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății

Ce e mai rău abia acum urmează! Anunțul a fost făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății

Pandemia este departe de sfârșit! Este avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății care îndeamnă toate statele de pe glob să depășească disputele politice și să lupte împotriva coronavirusului la unison.

Ce e mai rău abia acum urmează! Anunțul a fost făcut de directorul Organizației Mondiale a Sănătății
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    30 Iun 2020   •   14:36

Avertismentul OMS vine în contextul în care mai multe țări virusul pare să revină în forță în urma măsurilor de relaxare. 

Marea Britanie a luat decizia de a reintroduce măsuri stricte de combatere a virusului în Leichester după ce s-a confruntat cu o creștere alarmantă a numărului de cazuri. 

Dincolo de ocean, multe state au decis să își amâne redeschiderea economiilor dat fiind numărul crescut de infectări. 

OMS: Numărul îmbolnăvirilor va crește! Ce e mai rău, abia acum urmează!

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății a avertizat că noul coronavirus va infecta mult mai mulți oameni dacă guvernele lumii nu vor lua măsurile necesare. Acesta a dat exemplul Germaniei, Japoniei și Coreei de Sud. Acestea sunt țări cau au impus măsuri stricte în perioada pandemiei și care s-au axat pe o testare amplă a populației.

Ce e mai rău, abia acum urmează! Îmi pare rău să spun asta, dar cu acest tip de mediu și condiții, ne temem de ce e mai rău. De aceea trebuie să acționăm împreună”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul Organizației Mondiale a Sănătății. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close