Antena 3 CNN Coronavirus Coronavirus în mai multe fabrici de mâncare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente

Coronavirus în mai multe fabrici de mâncare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente

În mai multe fabrici care produc alimente s-au înregistrat cazuri de coronavirus. Sunt anchete epidemiologice de amploare la cea mai mare firmă de panificație din județul Harghita și la o fabrică de înghețată din Alba, acolo unde 47 de angajați au fost loviți de COVID-19.

Coronavirus în mai multe fabrici de mâncare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente
Sursa foto: pixabay.com
26 Mai 2020   •   10:43

Activitatea firmelor e pentru moment sistată și sediile sunt dezinfectate. Întrebarea este dacă există riscul transmiterii virusului ucigaș prin alimente.

”În acest moment românii trebuie să știe că nu există studii reale, că acest coronavirus se transmite prin intermediul coronavirusului. Dar există alte studii științifice care demonstrează că virusul se transmite prin intermediul suprafețelor.

Atenție mare! În conformitate cu aceste studii științifice, COVID se transmite și prin intermediul suprafețelor de sticlă și prin intermediul suprafețelor de metal, aluminiu, plastic, chiar și de pe mănușile chirurgicale.

Vestea bună, pentru noi toți e că aceste virusuri sunt inactivate de banalul spirt”, a declarat Constanța Popa, ordinul biochimiștilor.

×
Subiecte în articol: coronavirus fabrici mancare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close