Antena 3 CNN Coronavirus COVID-19 ar fi fost creat în laborator! Un virusolog chinez susține că are dovada

COVID-19 ar fi fost creat în laborator! Un virusolog chinez susține că are dovada

Un respectat virusolog din China care a fugit în Statele Unite după ce a declarat public că Beijingul a mințit în legătură cu epidemia de COVID-19, afirmă că are dovezi că noul coronavirus a fost creat în laborator. Dr. Li-Meng Yan, fost specialist în cadrul Universității de Sănătate Publică din Hong Kong, a declarat că autoritățile chineze aveau multe informații despre coronavirus cu mult înainte ca pandemia să izbucnească.

COVID-19 ar fi fost creat în laborator! Un virusolog chinez susține că are dovada
Sursa foto: sursa: ITV/REX
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   17:00

Pentru că s-a temut pentru viața sa, virusologul a părăsit Hong Kong și a acordat un interviu dintr-o locație secretă. În cadru acestuia, Dr. Li-Meng Yan a declarat că guvernul chinez „a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze.

Virusologul susține că originea COVID-19 nu a fost piața din Wuhan, așa cum s-a spus, ci un laborator din oraș. „Piața din Wuhan este o perdea de fum, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan, potrivit Daily Mail.

Specialistul afirmă că poate demonstra că noul coronavirus a fost creat în laborator, iar explicațiile pot fi înțelese chiar și de persoane fără cunoștințe speciale.

×
Subiecte în articol: COVID-19 coronavirus
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close