Antena 3 CNN Coronavirus Înmormântare cu sute de persoane, lăutari și dedicații pentru un tânăr din Târgu Jiu mort de COVID-19! Poliția a refuzat să intervină

Înmormântare cu sute de persoane, lăutari și dedicații pentru un tânăr din Târgu Jiu mort de COVID-19! Poliția a refuzat să intervină

Inmormântare cu sute de persoane, cu lăutari și cu dedicații în cimitir. S-a întâmplat, astăzi, la Târgu Jiu, unde rata de infectare a crescut alarmant în ultimele zile, iar municipiul a intrat în scenariul roșu.

Înmormântare cu sute de persoane, lăutari și dedicații pentru un tânăr din Târgu Jiu mort de COVID-19! Poliția a refuzat să intervină
de Mia Lungu    |    04 Mar 2021   •   18:53

Rudele unui tânăr de 35 de ani, mort din cauza noului coronavirus, s-au adunat în număr mare pentru a-l conduce pe tânăr pe ultimul drum și au ignorat complet restricțiile impuse în pandemie și în starea de alertă în care se află România. 

Au adus inclusiv boxe și lăutari care au cântat în cimitir și au dat dedicații. 

Tânărul din Dragoieni, decedat în urmă cu doua zile în Secția a ATI a SJU Târgu Jiu, cunoscut sub numele de Vijai, a fost condus joi pe ultimul drum.

Pe imagini se vede cum sicriul este scos de bărbați îmbărcați în costume de protecție, însă rudele și prietenii ignoră complet orice pericol

Corpul neînsuflețit a fost adus direct la Cimitirul Municipal, de persoane îmbrăcate cu echipament de protecție anti-COVID.

Angajațîi cimitirului nu au mai putut să țînă în frâu puhoiul de oameni care au venit cu autoturismele și au împânzit rapid cimitirul. 

Poliția nu a intervenit și nu a aplicat sancțiuni pe motiv că în cimitir nu erau mai mult de 100 de persoane.

Autoritățile sanitare îi contrazic însă. Au precizat clar că la înmormântările pacienților de COVID nu au voie mai mult de 8 persoane.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close