Antena 3 CNN Coronavirus Țara cu cea mai mare rată de vaccinare: Peste 3% din populație a fost deja imunizată împotriva COVID-19

Țara cu cea mai mare rată de vaccinare: Peste 3% din populație a fost deja imunizată împotriva COVID-19

Israelul este pe primul loc în lume la numărul de vaccinări raportat la populație. 3,2% dintre locuitori au fost deja imunizați, a anunțat, pe o rețea de socializare, Ambasadorul Israelului în România David Saranga

Țara cu cea mai mare rată de vaccinare: Peste 3% din populație a fost deja imunizată împotriva COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    28 Dec 2020   •   18:00

13% dintre persoanele de peste 60 de ani, din Israel, au primit deja serul anti-COVID. În clasamentul țărilor cu cele mai multe vaccinuri efectuate, urmează Bahrain cu 3,03 persoane vaccinate la suta de locuitori și Regatul Unit unde 1,18 persoane din 100 au primit vaccinul anti-coronvirus.

David Saranga, ambasadorul Israelului, despre eficienţa sistemului de sănătate din țara sa

Excelenţa sa David Saranga a vorbit, în octombrie, la Antena 3, despre sistemul de sănătate din țara sa, unul dintre cele mai eficiente din lume, potrivit clasamentelor internaționale, care au ajutat Israelul să controleze al doilea val de coronavirus.

Israel a suferit un prim val relativ uşor de coronavirus în primăvară. Al doilea val de COVID-19 din toamnă a fost unul mai sever, cu 9000 de cazuri de îmbolnăvire pe zi, motiv pentru care autorităţile au decis, din nou, carantinarea la nivel naţional.

 „Noi am ajuns la 9000 de cazuri pe zi şi trebuie să ţineţi minte că vorbim despre o societate care are 9 milioane de cetățeni, aşa că 9000 de cazuri în fiecare zi era o cifră foarte mare. Israel era prima ţară care a aplicat a doua carantină pe 18 septembrie şi după o perioadă de 4 săptămâni numărul (n.r cazurilor Covid pozitiv), a scăzut şi acum vorbim în fiecare zi de 1000 de cazuri noi pe zi”, a spus Excelenţa sa David Saranga, amabasadorul Israelului în România.

×
Subiecte în articol: vaccinare Israel COVID-19
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close