Antena 3 CNN Coronavirus Iohannis recunoaște: ”DSP-urile au fost total depășite”

Iohannis recunoaște: ”DSP-urile au fost total depășite”

Președintele Klaus Iohannis recunoaște că DSP-urile au fost total depășite în lupta cu COVID-19.

Iohannis recunoaște: ”DSP-urile au fost total depășite”
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    29 Noi 2020   •   12:42

”DSP-urile au fost total depășite. Au număr insuficient de personal și de aceea apreciez foarte mult activitatea voluntară”, a spus Iohannis, duminică, după vizita la Call Center DSP Bucureşti, la Arena Naţională.

”Este o muncă extrem de solicitantă și toți ne străduim să găsim personal suplimentar, să încurajăm voluntari pentru a face munca DSP-urilor mai eficientă.

Evident, au fost și erori, au fost și scăpări, dar noi, guvernul, autoritățile lucrează permanent pentru a veni în sprijinul DSP și a celor care suferă de această boală”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis: Poate reușim până în vara anului viitor să terminăm de tot cu această pandemie

Președintele Klaus Iohannis speră că pandemia de COVID-19 se va termina până la vara anului viitor. ”Este un rezultat așteptat de mulți”, a spus el.

Președintele Iohannis a spus că trebuie să respectăm normele care sunt impuse și, dacă respectăm aceste măsuri, putem ”să avem sărbători fără restricții suplimentare”.

”Cred că toată lumea asta își dorește, să revenim încet - încet, așa cum se poate, la o normalitate, iar ulterior, după ce trecem cu bine și de campania de vaccinare, să terminăm cu această pandemie”, a spus Klaus Iohannis.

Citiți și: Klaus Iohannis, gafă legată de "comorbidități". Cum a pronunţat preşedintele

×
Subiecte în articol: coronavirus Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close