Antena 3 CNN Coronavirus Maratonul de vaccinare de la Timişoara a început. Timp de 3 zile românii se pot vaccina fără programare

Maratonul de vaccinare de la Timişoara a început. Timp de 3 zile românii se pot vaccina fără programare

În urmă cu puţin timp s-a dat startul maratonului vaccinării, organizat în Timişoara. Înainte de debutul maratonului, zeci de persoane aşteptau la coadă să se imunizeze.

Maratonul de vaccinare de la Timişoara a început. Timp de 3 zile românii se pot vaccina fără programare
de Claudia Popovici    |    23 Apr 2021   •   16:28

Peste 500 de cadre medicale, asistenții şi voluntari vor încerca să imunizeze timp de trei zile non-stop nu mai puțin de 13.000 de persoane.

Organizatorii au trăit o surpriză uriașă pentru că înainte de debutul maratonului, zeci de oameni au venit și s-au așezat la rând.

Noutatea acestui maraton de vaccinare care se desfășoară în premieră la Timișoara este aceea că oamenii nu au nevoie de programare, iar asta pentru că de programare se ocupă voluntarii de acolo.

Mai mult, în cadrul acestui maraton copiii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani se vor putea imuniza dacă vor avea acordul părinților. 

Rapelul se va asigura printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doza. Rapelul e programat peste drum de Centrul Regional de Afaceri, la Sala Olimpia.

Acțiunea fără precedent realizată cu voluntari

Este o acțiune de voluntariat fără precedent, anunță organizatorii.

„Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara își unesc forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România.

Un maraton al speranței inițiat de Asociația pentru ATI Aurel Mogoșanu. Participă și tu la acest maraton salvator. Doar împreună suntem învingători. Pune umărul pentru Timișoara”, mai scrie RO Vaccinare pe rețeaua de socializare.

Maratonul Vaccinării de la Timişoara a început vineri 23 aprilie la ora 16.00 şi se încheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineaţa.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close