Antena 3 CNN Coronavirus Măștile pentru copii rămân obligatorii! Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban

Măștile pentru copii rămân obligatorii! Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renunţarea la măşti pentru copiii mici din unităţile de învăţământ. ”Nu văd de ce trebuie să existe unii care să instige la nerespectarea acestei reguli”, a spus premierul.

Măștile pentru copii rămân obligatorii! Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    20 Sep 2020   •   12:37

E o propunere cu care noi nu suntem de acord. Obiectivul nostru fundamental este acela de a respecta dreptul la educaţie al copiilor şi doi: acela de a proteja sănătatea copiilor şi a cadrelor didactice în cadrul procesului educaţional. Cea mai sigură măsură de împiedicare a răspândirii virusului este portul măştii alături de celelalte măsuri pe care le-am instituit. (...)

După părerea mea o astfel de propunere nu are niciun fundament şi am şi văzut: copiii sunt ascultători, copiii respectă această regulă la şcoală şi nu văd de ce trebuie să existe unii care să instige la nerespectarea acestei reguli”, a declarat premierul. 

Orban: Măștile pentru copii rămân obligatorii

Vă amintim că preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a anunţat că va propune Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Harghita ca purtarea măştii în grădiniţe şi la şcoala primară să fie facultativă la nivel local, acolo unde se învaţă după scenariul verde.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban măşti copii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close