Antena 3 CNN Coronavirus Medic angajat DSP București infectat cu COVID-19. 34 de angajați sunt acum suspecți! Ministrul merge în control

Medic angajat DSP București infectat cu COVID-19. 34 de angajați sunt acum suspecți! Ministrul merge în control

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, merge astăzi în control la DSP București după dezvăluirile despre situația gravă din cadrul instituției. O angajată a secției epidemiologie DSP București a fost diagnosticată cu noul coronavirus, însă reprezentanții instituției au refuzat să izoleze și să testeze angajații.

Medic angajat DSP București infectat cu COVID-19. 34 de angajați sunt acum suspecți! Ministrul merge în control
Sursa foto: Hepta
23 Iul 2020   •   13:33

O spun chiar surse din instituție. Ba mai mult, reprezentanții instituției nu i-au raportat ministrului Nelu Tătaru acest caz pentru că s-au temut că activitatea DSP ar putea fi blocată.

Ministrul Sănătății în control la DSP București

În mai puțin de o oră va ajunge ministrul Nelu Tătaru în control la DSP București și cel mai probabil o va demite pe directoare. Surse politice din cadrul Ministerului Sănătății susțin că va exista o sancțiune în această privință pentru că cei de la DSP au evitat să informeze Ministerul în legătură cu angajata infectată.

Scandalos! Medic angajat DSP București infectat cu noul coronavirus. 34 de angajați ai DSP București sunt acum suspecți de COVID-19

Ministrul Sănătăţii, în control la DSP Bucureşti

”Această femeie (medicul epidemiolog de la DSP - n.red.) a fost testată pozitiv încă de luni (20 iulie 2020 - n.red.). Ea și soțul ei au fost internați la Spitalul Victor Babeș. S-au găsit 34 de contact direcți ai doamnei doctor. Miercuri, adică ieri, au început să aibă simptome și oamenii au fost testați abia astăzi! Acei oameni au venit la muncă cu simptome, în cadrul DSP București pentru că doamna director a refuzat să urmeze recomandările făcute de medicul epidemiolog, pentru că ar fi pus în pericol activitatea DSP”, a spus jurnalista Antena 3 Sabrina Preda.


 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close