Antena 3 CNN Coronavirus Medicii de la Spitalul Militar Central, desen animat despre coronavirus pe înțelesul copiilor

Medicii de la Spitalul Militar Central, desen animat despre coronavirus pe înțelesul copiilor

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" au creat un material video educativ despre coronavirus, pe înțelesul copiilor, sub formă de desen animat, pentru a-i face pe cei mici să înțeleagă ce este virusul, cum se transmite și cum se pot proteja.

Medicii de la Spitalul Militar Central, desen animat despre coronavirus pe înțelesul copiilor
Sursa foto: YouTube
de Alin Tarnovschi    |    10 Sep 2020   •   21:30

"Cum școala stă să înceapă am încercat, alături de colegii mei, să venim în sprijinul părinților și al copiilor și am pregătit un material educativ despre COVID-19 prezentat într-o formă mai prietenoasă și pe înțelesul lor!

Am sintetizat pe scurt informațiile de bază legate de infecția cu SARS-CoV-2: ce este acest virus, cum se transmite, care sunt semnele de îmbolnăvire și cum ne putem proteja!

Știind că cea mai eficientă metodă de a transmite informații copiilor este prin joacă, film și desen, mi-a venit ideea acestui scurt "desen animat" despre COVID-19. Sperăm să fie pe placul copiilor și să le capteze atenția pentru câteva minute! Succes tuturor!", a scris dr. Valeriu Gheorghiță într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close