Antena 3 CNN Coronavirus Mesaj emoționant din partea medicilor de la Victor Babeș, locul unde 53 de persoane s-au vindecat de coronavirus

Mesaj emoționant din partea medicilor de la Victor Babeș, locul unde 53 de persoane s-au vindecat de coronavirus

Echipa de medici de la Spitalul De Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, au transmis astăzi un mesaj emoționant atât colegilor lor, cât și tuturor românilor care #stau acasă.

Mesaj emoționant din partea medicilor de la Victor Babeș, locul unde 53 de persoane s-au vindecat de coronavirus
Sursa foto: Facebook
27 Mar 2020   •   12:10

”Dragi colegi, suntem la începutul unui război destul de dificil, dar împreună sunt convins că vom reuși să câștigăm acest război. Trebuie să fim solidari, trebuie să fim calmi, trebuie să fim responsabili și să acționăm așa cum trebuie, să avem grijă atât de noi cât și de pacienții noștri ca boala și lucrurile să evolueze bine. Sunt convins, vă cunosc, și sunt convins că aceste lucruri vor funcționa cum este cel mai bine în interesul pacienților noștri. Și sunt convins că în anul 2021 ne vom întâlni la o bere și la un spectacol în Timișoara”, spune doctorul Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase.

”Mesajul este că numai împreună putem face. Doar împreună și cu o activitate excepțională din partea cadrelor putem să facem față acestei provocări cu care, de fapt, nu am fost obișnuiți până în acest moment”, transmite și doctorul Dorin Vancea, șeful secției de Pneumologie.

”În perioada următoare vrem să nu ne vedem, dar pe viitor ne vedem în Piața Operei!”

”Avem nevoie de voi! Să fim împreună!”

”Noi suntem aici pentru voi și vrem să fiți și voi alături de noi! Donați și stați acasă! Asta e cel mai important acum! Tot ce puteți face pentru România este să stați acasă!”, sunt mesajele cadrelor medicale.

”Stați acasă, izolați-vă și de asemenea avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră în acțiunile noastre”, spune și medicul Ovidiu Fira-Mlădinescu.

”Vă rog frumos, stați în casă! Doar așa putem să stopăm infectarea în masă a populației!” adaugă doctorul Voichița Lăzureanu.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close