Antena 3 CNN Coronavirus Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit un milion pe întreg globul

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit un milion pe întreg globul

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit un milion pe întreg globul. A crescut din nou şi numărul deceselor, aproape 55.000 de oameni din întreaga lume au fost ucişi de virus. În Italia, alţi 760 de oameni au murit în ultimele 24 de ore. Situaţia rămâne critică şi în Spania, unde 950 au murit în doar câteva ore. Este cel mai mare număr de decese întregistrat într-o singură zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depăşit de situaţia.

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit un milion pe întreg globul
Sursa foto: Pixabay
03 Apr 2020   •   11:16

În Italia, numărul total al infecţiilor cu noul virus SARS-CoV-2, a depăşit 115.000. Autorităţile din peninsulă depun eforturi uriaşe pentru a opri ăspândirea virusului, însă sistemul medical italian este la pământ. Într-un magazin din Napoli, un tânăr a fost la un pas să fie linşat de alţi cienţi pentru că nu purta mască medicală.

Aproape 14.000 de oameni au fost răpuşi de pandemie, de la debutul temutei boli.

În Spania, situaţia este în continuare critică. Într-o singură zi, 950 de oameni au murit. Este cel mai mare număr de decese înregistrat într-o singură zi pe întreg globul. Spitalele sunt arhipline, iar personalul medical este supus la presiuni imense.

Situaţia se înrăutăţeşte de la o oră la alta, numărul personalului medical continuă să scadă, pentru că mulţi se infectează.

În Marea Britanie, pandemia se extinde într-un mod tot mai accelerat. Bilanţul britanicilor care au murit răpuşi de Covid-19 se apropie de 3.000, după cum a anunţat guvernul de la Londra.

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit un milion pe întreg globul

 

 

×
Subiecte în articol: coronavirus pandemie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close