Antena 3 CNN Coronavirus Ce reacție au avut organizatorii Untold și Neversea după anunțul premierului legat de festivaluri

Ce reacție au avut organizatorii Untold și Neversea după anunțul premierului legat de festivaluri

Eduard Chereji, directorul de marketing al Untold și Neversea, a avut o primă reacție după anunțul făcut de premierul Florin Cîțu, joi, legat de festivaluri. Acesta a declarat că marile concerte nu vor putea fi organizate mai devreme de 1 august.

Ce reacție au avut organizatorii Untold și Neversea după anunțul premierului legat de festivaluri
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    06 Mai 2021   •   12:18

"Așteptăm cu sufletul la gură să primim din partea autorităților acele norme clare prin care vom înțelege cum ne putem pregăti pentru această vara. Sperăm că ele să plece de la ceea ce am spus noi, și anume că accesul ar trebui permis celor care sunt vaccinați, sunt testați sau au anticorpi.", a spus Eduard Chereji la Antena 3.

"Cred că festivalurile de orice fel vor putea fi organizate în această vara. Și noi încercăm să schimbăm această percepție, nu suntem un festival doar de muzică electronică.

Cred că într-un final autoritățile vor înțelege că trebuie să avem o deschidere pentru toți românii, chiar dacă nu sunt vaccinați, să avem deschidere pentru toți românii responsabili.

La ora actuală, ne gândim la o singură soluție, și anume aceea că toți oamenii care sunt responsabili să aibă acces la festival.", a mai precizat acesta.

Ce se întâmplă cu Untold și Neversea anul acesta? Florin Cîțu a făcut anunțul

”Așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot avea loc de la 1 iunie. Putem vorbi despre o fază ulterioară. Și când vorbim despre toate aceste evenimente mari, trebuie să ne gândim că ele nu se vor întâmplă de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a declarat premierul. 

Cîțu a mai anunțat că relaxarea va avea loc în două etape în România. 

”Promisiunea mea este că vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare și a doua etapă de la 1 august. Toată lumea a înțeles că nu vom putea redeschide total de la 1 iunie.

Cred că pentru 1 iunie putem vorbi deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă. Am venit cu o condiție, cu o distanțare între șezlonguri, cu care industria este de acord. Cred că această condiție minimă putem deja să o anunțăm, fără mască pe plajă începând de la 1 iunie”, a declarat premierul.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close