Antena 3 CNN Coronavirus Soluție pentru nunți în pandemie: Tinerii români își organizează nunta pe plajă, în străinătate

Soluție pentru nunți în pandemie: Tinerii români își organizează nunta pe plajă, în străinătate

Tot mai mulţi români ajung să-şi organizeze nunta în străinătate, din cauza restricţiilor impuse de pandemiei în ţara noastră. Şi, dacă tot străbat distanţe mari, cel mai des aleg să organizeze evenimentul pe plajă. Destinaţii precum Maldive, Thailanda sau Egipt sunt tot mai căutate.

Soluție pentru nunți în pandemie: Tinerii români își organizează nunta pe plajă, în străinătate
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    22 Apr 2021   •   15:27

Industria organizării de evenimente a fost una dintre cele mai lovite de criză, din cauza pandemiei de coronavirus, aşa că cei mai mulți tineri care aveau deja planuri pentru nuntă fie au decis să le amâne pentru anii următori, fie să-şi organizeze nuntă în condiţii speciale. Iar în afară graniţelor au găsit locul ideal.

Tot mai mulți români aleg să și facă nuntă în străinătate. Nuntă pe plajă este o soluție de pandemie, deoarece mesele se pun la orice distanță se dorește, invitații vin toți testați și, mai mult decât atât, mirii și oamenii dragi petrec o vacanță frumoasă.

Egiptul a devenit o destinaţie extrem de populară printre români, iar mulţi au ales să-şi spună da, pe plajă, într-un decor creat special pentru ei.

"În acest moment avem peste 250 de oaspeţi în hotel, este ocupat la capacitate maximă, şi cam 30%-35% dintre aceştia sunt români. Este pentru prima oară când avem un număr atât de mare de oaspeţi români.", spune reprezentant resort.

În funcţie de serviciile alese şi destinaţie, costurile unei nunţi pe plajă pornesc de la 2.000 de euro.

×
Subiecte în articol: nunti nunta strainatate tineri pandemie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close