Antena 3 CNN Coronavirus Gata! Avem vaccinul împotriva coronavirusului! Tratamentul, comercializat foarte curând

Gata! Avem vaccinul împotriva coronavirusului! Tratamentul, comercializat foarte curând

China a anunţat că are vaccinul împotriva coronavirusului. Acesta este al doilea vaccin dezvoltat cu rezultate încurajatoare în studii clinice de către experții de la China National Biotec Group. Dacă trece de faza 3, vaccinul ar putea fi comercializat foarte curând.

Gata! Avem vaccinul împotriva coronavirusului! Tratamentul, comercializat foarte curând
Sursa foto: Hepta
de Diana Ionescu    |    29 Iun 2020   •   16:05

Vaccinul experimental a generat o concentraţie ridicată de anticorpi în cazul tuturor participanţilor vaccinaţi în cadrul acestui studiu clinic de fază 1-2, la care au luat parte 1.120 de persoane.

Vaccinul este în faza trei de testare! Mii de oameni sunt recrutați pentru a fi vaccinați

Un vaccin trebuie să îşi dovedească eficienţa în teste de "Fază 3", pentru care sunt recrutaţi mii de participanţi, cu scopul de a dovedi că tratamentul este sigur şi poate să primească autorizaţia de comercializare. Compania a anunţat la începutul lunii iunie că un alt vaccin-candidat al său a declanşat la rândul lui apariţia unui procent ridicat şi sigur de anticorpi în organismele participanţilor la un studiu clinic.

China National Biotec Group a anunţat că va demara Faza 3 pentru unul dintre vaccinurile sale potenţiale în Emiratele Arabe Unite, fără să precizeze însă vaccinul la care a făcut referire.

China are vaccinul împotriva COVID-19

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus China
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close