Antena 3 CNN Coronavirus Tombolă pentru vaccinați, la un centru drive-thru din România: Ce premii se pot câștiga

Tombolă pentru vaccinați, la un centru drive-thru din România: Ce premii se pot câștiga

A fost aglomeraţie mare la centrul drive-thru din Alba Iulia, care s-a deschis vineri. Mii de oameni au venit pentru vaccinul anti covid, dar si pentru premiile puse la bătaie de primărie.

Tombolă pentru vaccinați, la un centru drive-thru din România: Ce premii se pot câștiga
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    14 Mai 2021   •   16:56

Au fost cozi uriaşe de maşini la centrul drive-thru de la Alba Iulia. Mulţi oameni aleg să se vaccineze la centrele drive-thru pentru că nu au nevoie de programare, iar timpul de aşteptare este relativ mic.

"Mă bucur că am ajuns în acest moment, în care putem organiza această vaccinare rapidă, utilă, doar în baza buletinului, din mașină. Împreună cu Direcția de Sănătate Publică, colegii din primărie, împreună cu Crucea Roșie și alți voluntari, reușim astăzi să facem această campanie de vaccinare.", spune Gabriel Pleșa, primarul orașului Alba Iulia.

Pentru a încuraja și mai mult vaccinarea, primarul a hotărât să pună la bătaie o serie de premii.

"Pentru că pur și simplu persoane fizice, firme, companii și-au dorit să sprijine cumva această acțiune, au zis 'eu vreau să dau niște premii'. 

Aceste premii sunt donate de către oameni care pun sufletul, care nu pot să ne ajute fizic, pentru că prin natura muncii lor n-au nicio legătură cu vaccinarea, dar au vrut să dăruiască vouchere pentru spălat auto, pentru alte și alte lucruri.", a precizat edilul.

Localnicii se declară foarte încântaţi de această idee.

 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close