Antena 3 CNN Coronavirus Valeriu Gheorghiță: În toți acești ani nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă

Valeriu Gheorghiță: În toți acești ani nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă

"Prin vaccinare împotriva COVID-19 vorbim de demersul de a ne fi bine împreună și de a avea acest sentiment de siguranță atunci când îți iei copiii și părinții în brațe.", a fost mesajul emoționant pe care l-a transmis, la Antena 3, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță: În toți acești ani nu m-am gândit, vreodată, că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    24 Apr 2021   •   23:04

"M-am tot gandit ce este particular la aceasta campanie de vaccinare impotriva COVID-19. Prin această vaccinare noi ne readucem împreună unii pe ceilalți.", spune medicul Gheorghiță.

"Am tot vorbit de distanțare, de restricții. Prin vaccinare împotriva COVID-19 vorbim de demersul de a ne fi bine împreună și de a avea acest sentiment de siguranță atunci când îți iei copiii și părinții în brațe.

Această pandemie ne-a distanțat, ne-a îngrădit accesul la libertățile noastre de zi cu zi, la plăcerile pe care le aveam.

În toți acești ani nu m-am gândit vreodată că o să ajung într-un moment în care trebuie să stăm în casă, să evităm zonele aglomerate, să purtăm masca peste tot. Este greu să conștientizezi ceea ce noi trăim astăzi. Și este deja mai mult de un an. Iată avem șansă să revenim la normalitate.

Este momentul să punem capăt acestor drame. Este momentul să închidem acest capitol și să ne vedem împreună de bunul mers al vieții."

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close