Antena 3 CNN Coronavirus Viorel Cataramă, depistat negativ la primele teste pentru coronavirus: Am vrut să demonstrez că nu era nevoie de tiranie!

Viorel Cataramă, depistat negativ la primele teste pentru coronavirus: Am vrut să demonstrez că nu era nevoie de tiranie!

Viorel Cataramă a primit rezultatele testelor pentru coronavirus, la o săptămână după ce s-a dus voluntar în focarul de COVID-19 de la Bărbuleşti, Ialomiţa, şi a îmbrăţişat o persoană infectată.

Viorel Cataramă, depistat negativ la primele teste pentru coronavirus: Am vrut să demonstrez că nu era nevoie de tiranie!
Sursa foto: Hepta
15 Mai 2020   •   10:41

Conform comunicatului clinicii OK Medical, care a efectuat analizele, rezultatele testelor au ieșit negative.

”Că urmare a solicitărilor media repetate și cu acordul pacientului, OK Medical este în măsură să comunice public următoarele:
În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Catarama în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2.

În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativa. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se afla în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare).

Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativa, ceea ce releva faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice.

La solicitarea pacientului, sâmbăta, 16.05.2020, vă avea loc o noua recoltare de probe biologice în vederea repetării testării RT PCR.”, se arată într-un comunicat al unității medicale.

Am vrut să demonstrez că nu era nevoie ca românii să aibă așa măsuri

”Eu nu am vrut să văd care sunt simptomele, am vrut să demonstrez că mă duc în cel mai periculos loc, unde probabilitatea de a te infecta e foarte mare. Nu am pățit nimic. Vreau să zic că aceste teste făcute de OK Medical e de o precizie 99,9%. Eu voi repeta testul mâine.

Evident eu nu am pățit nimic și că am demonstrat pentru toți românii că nu era nevoie de asemenea măsuri de prăbușire a României și de suspendare a libertaților. Erau alte căi pentru ca România să progreseze.

Am vrut să demonstrez că nu pățesc nimic. Dacă în acest spațiu extrem de periculos și nu pățești nimic. Credeți că într-o sală de spectacol, pe un stadion, în mall nu e aceeași problemă. Adică trebuie ca activitatea economică să continue și oamenii să beneficieze de libertăți, nu de pușcărie, nu de presiune, nu de tiranie”, a declarat Viorel Cataramă, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: coronavirus Viorel Catarama
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close