Antena 3 CNN Economic Alina Popa "Ostara", o antreprenoare vizionară

Alina Popa "Ostara", o antreprenoare vizionară

Alina Popa este unul dintre puținii antreprenori care nu fac business după ureche. A avut într-adevăr un vis, care s-a împletit perfect cu o viziune, dar la bază au stat ani mulți de studiu și practică în tot ceea ce ține de un bun management.

Alina Popa "Ostara", o antreprenoare vizionară
de Bianca Voinea    |    19 Sep 2020   •   10:00

A visat că o cheamă Ostara, dar numele era cel sortit, de fapt, business-ului cu bijuterii unicat gravate cu amprentele vocale ale celor care urmau să le poarte. Ca un om bine pregătit, a știut că trebuie mai întâi să își securizeze "invenția" și s-a îndreptat din prima clipă către OSIM.

Recunoaște că s-a pierdut în hățișul birocratic de acolo, dar a reușit să îi dea de cap cu ajutorul unui avocat specializat.

Este, de altfel, și un sfat pe care l-ar da oricui: pentru ca totul să decurgă fără probleme cel mai bine ar fi să se adreseze unui avocat sau unui consultant, în cazul în care are o idee care trebuie securizată prin OSIM.

Revenind la creațiile ei, se inspiră din tot ce o înconjoară, simte semnele și le transpune în bijuterii din aur și argint.

Are 11 colecții deja, iar de la finalul anului speră să reușească să vândă și primele doua francize către SUA și Marea Britanie.

Povestea Alinei Popa "Ostara" o aflați din clipul video cu interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close