Antena 3 CNN Economic Amânarea ratelor la credite, posibilă şi în 2021. Condiţii? Atenţionări?

Amânarea ratelor la credite, posibilă şi în 2021. Condiţii? Atenţionări?

Guvernul a prelungit și pentru 2021 posibilitatea de amânare a ratelor la bănci. Facilitatea nu este pentru oricine, ci pentru cei cu credite luate înainte de 30 martie 2020, care sunt cu plata ratelor la zi, dar care au avut veniturile diminuate din cauza pandemiei.

Amânarea ratelor la credite, posibilă şi în 2021. Condiţii? Atenţionări?
de Bianca Voinea    |    24 Ian 2021   •   11:10

Perioada de amânare a ratelor nu poate să depășească însă 9 luni, cumulat pe 2020 și 2021. Consultanții financiari atrag atenția că măsura atrage și costuri suplimentare. Potrivit calculelor Finzoom.ro, reiese că pentru un credit de nevoi personale debitorul plătește suplimetar echivalentul a 3 rate, în timp ce la un credit imobiliar putem vorbi de 6-7 rate. Mai multe informații aflați din clipul video. 

"Travel", cel mai căutat cuvânt pe Google

Dorința oamenilor de a reveni la normal și de a-și relua obiceiurile de călătorie reiese statistic din motoarele de căutare. Cel mai căutat cuvânt din ultima perioadă, la nivel internațional, pe Google a fost "travel", iar asta a adus speranță și pentru turismul românesc. 

De altfel, nu doar străinii, ci și 38% dintre români sunt dornici să își reia călătoriile cât mai repede. Mai multe aflați din clipul video. 

Ce riscuri aduce 2021 pentru locurile de muncă

Analiștii prevăd ceva probleme în ceea ce privește păstrarea locurilor de muncă anul acesta, pe fondul problemelor întâmpinate de antreprenori din cauza pandemiei. 

Care sunt calitățile care îi vor ajuta pe români să își păstreze veniturile, dar și ce noi oportunități oferă piața muncii în domenii cheie pentru economie aflați din clipul video. 
 

×
Subiecte în articol: rate credite
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close