Antena 3 CNN Economic Analistul economic Daniel Apostol, despre corecţiile pe care Guvernul vrea să le aducă Ordonanţei 114

Analistul economic Daniel Apostol, despre corecţiile pe care Guvernul vrea să le aducă Ordonanţei 114

Corecţiile pe care Guvernul vrea să le aducă Ordonanţei 114 sunt la fel de nocive pentru mediul de afaceri ca ordonanţa însăşi, este de părere analistul economic Daniel Apostol.

Analistul economic Daniel Apostol, despre corecţiile pe care Guvernul vrea să le aducă Ordonanţei 114
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
06 Ian 2020   •   12:56

Daniel Apostol a vorbit la Antena 3 despre corecţiile pe care Guvernul vrea să le aducă Ordonanţei 114. Analistul politic este de părere că una dintre erorile majore este eliminarea voucherelor de vacanţă.

''Asistăm acum la o nevoie a Guvernului de a veni cu corecţii la propriile îndreptări la Ordonanţa 114, tocmai din nevoia de a evita riscul ca această Ordonanţă de corectare a Ordonanţei 114 să fie respinsă la Curtea Constituţională şi mai mult, să aducă câteva corecţii suplimentare în piaţă. Ordonanţa 114 a produs distorsiuni în diverse pieţe, dar iar iată că şi corecţiile la Ordonanţa 114 produc în continuare semne de întrebare. Este vorba despre eliminarea voucherelor de vacanţă. A le privi doar ca pe o sinecură bugetară este o mare greşeală. Voucherele de vacaţă sunt un program negociat cu antreprenorii, cu industria ospitalieră din România . Este singura politică publică de încurajare a turismului românesc'', a spus Daniel Apostol.

 

 

 

×
Subiecte în articol: daniel apostol corectii ordonanța 114
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close