Antena 3 CNN Economic BizNews. Cum poți câștiga mai mulți bani din telemuncă?

BizNews. Cum poți câștiga mai mulți bani din telemuncă?

60% dintre angajatori se tem că vor avea probleme cu gestionarea relațiilor cu angajații în perioada pandemiei. Pe de o parte au angajați se plâng că în telemuncă sunt mult mai solicitați decât erau la birou și cer creșteri salariale sau diferite bonificații.

BizNews. Cum poți câștiga mai mulți bani din telemuncă?
Sursa foto: Hepta
de Bianca Voinea    |    01 Noi 2020   •   10:00

Pe de altă parte, pe lângă această categorie, angajatorii au mai constatat în ultimele luni și că se pot lipsi de munca unora dintre angajați.

Sau, mai bine sus, pot transforma o parte dintre contractele full-time în contracte part-time.

Ce soluții au însă angajații care vor ajunge în această situație pentru întregirea veniturilor aflați de la specialistul în HR Doru Dima, din clipul video.

Insolvența, colac de salvare pentru companii sau punte către faliment?

România pierde din ce în ce mai multe companii mici și mijlocii pentru că acestea apelează prea târziu la insolvență sau poate chiar deloc. De ce se întâmplă asta?

Pentru că insolvența sperie, iar de cele mai multe ori, din lipsa unei educații antreprenoriale și financiare, ea este asociată cu falimentul.

Ce este, de fapt, insolvența, cum ne poate salva de la faliment, dar și care sunt semnalele de alarmă pentru un antreprenor că este cazul să facă pasul spre ea aflați din clipul video, de la Nicoleta Munteanu, avocat de business specializat în insolvențe.

Eșalonarea datoriilor, o gură de oxigen pentru antreprenori. Ce îi sperie, totuși?

În lipsa unei predictibilități pentru mediul de afaceri, statul încearcă prin masuri compensatorii să îi susțină pe antreprenori. Una dintre acestea le permite oamenilor de afaceri să își esaloneze datoriile către stat pentru o perioadă de 12 luni.

Totuși, antreprenorii se tem de noi taxe și impozite pe care Guvernul ar putea să le impună după alegeri. Mai multe aflați din clipul video, de la Dorina Codrin.

BizNews este o rubrică realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizNews
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close